Луценко анонсував «серйозні заяви» в справі про вбивство Шеремета

Генеральний прокурор України Юрій Луценко анонсував перші публічні «серйозні заяви» в справі про вбивство журналіста «Української правди» Павла Шеремета.

Про це він заявив у прямому ефірі телеканалу «112 Україна», повідомляє «Слово і Діло».

«У нас є низка важливих відеозаписів, які аналізуються слідчими МВС, ГПУ, групою фахівців, експертів із Федерального бюро розслідувань. Ми будемо найближчим часом готові до серйозних публічних заяв і, ймовірно, з роботами підозрюваних», – зазначив Луценко.

За його словами, працівники американського ФБР зробили вагомий внесок у розслідування справи про вбивство Шеремета. Луценко додав, що американські правоохоронці працюють над експертизою вибухової речовини й надали слідству досить важливі дані.

«Також вони проводять експертизу потерпілого автомобіля. Ця інформація для нас є важливою. І головне – вони допомогли нам із роботою з відеозаписами. Це дасть можливість встановити підозрюваних та ідентифікувати їх», – заявив генпрокурор.

Нагадаємо, раніше глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе заявила, що українські силовики створили оперативну групу для розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета із залученням працівників ФБР.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО