Бойовики із САУ обстріляли позиції української армії – штаб АТО

Бойовики самопроголошених республік обстріляли позиції Збройних сил України із самохідних артилерійських установок.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«За минулу добу російські окупаційні війська 58 разів відкривали вогонь по позиціях підрозділів сил АТО. Найбільше – 35 обстрілів – зафіксовано на маріупольському напрямку. Зі 122-мм самохідних установок противник бив по Новогригорівці, а зі 120-мм та 82-мм мінометів обстріляв Талаківку, Водяне та Старогнатівку», – йдеться в повідомленні.

Також із озброєння БМП та гранатометів сепаратисти обстріляли укріплення сил АТО в Широкиному, Талаківці та Водяному, у Гнутовому – із зенітних установок, в Красногорівці – з великокаліберних кулеметів, а ворожі снайпери активізувалися під Мар'їнкою.

«Неспокійно в Авдіївці та Новоселівці другій, де російські окупанти задіяли 120-мм та 82-мм міномети, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Крім того, під Авдіївкою українські воїни вступили у вогневий контакт із ворожими диверсантами. Противник відступив», – додали в штабі АТО.

Крім того, за інформацією прес-центру, з мінометів калібром 82 мм бойовики обстріляли укріплення ЗСУ поруч Невельського, Опитного та шахти «Бутівка». А на луганському напрямку ворог двічі з гранатометів та стрілецької зброї вів вогонь у районі н. п. Оріхове.

Нагадаємо, вчора, 24 липня, речник Адміністрації Президента України з питань АТО, полковник Олександр Мотузяник заявив, що українська армія втратила 6 військових.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО