Арешт Александровської може стати початком масштабної боротьби з Медведчуком – нардеп

Затримання колишнього першого секретаря Харківського обкому КПУ Алли Александровської може стати початком повномасштабної боротьби з Віктором Медведчуком.

Про це в своєму Facebook написав народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Вадим Денисенко, передає «Слово і Діло».

Як відомо, вчора працівники СБУ провели в будинку Александровської обшук, після чого екс-лідера харківських комуністів затримали на три доби. Александровську підозрюють у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України (ч. 2 ст. 110 КК).

Денисенко називає Александровську «представницею Медведчука в Харкові». Нардеп переконаний, що її затримання за реального бажання СБУ може стати початком масштабної боротьби з Віктором Медведчуком.

«По ідеї, після затримки Александровської ми маємо отримати серіал «Один сепаратист на 2-3 дні» або односерійний фільм – закриття всієї мережі Александровської, включно з відео, де зображені сотні тисяч доларів фінансової допомоги РФ на створення сепаратистської мережі. Якщо цього не буде, значить, затримання Александровської – це довга жуйка типу арешту Нелі Штепи, яку за півроку засудять на 4-5 років і випустять згідно із законом Савченко (день у СІЗО за 2 дні в тюрмі)», – написав нардеп.

Нагадаємо, на початку червня стало відомо, що Служба безпеки України перевіряє причетність організації «Український вибір» Віктора Медведчука до сепаратистської діяльності.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО