Депутати викрили Ляшка на брехні: коробки з «підписами українців» виявилися порожніми

Коробки нібито з підписами українців за створення ТСК щодо корупції влади, які лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко приніс до Верховної Ради, виявилися порожніми.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат Володимир Ар'єв, повідомляє «Слово і Діло».

Нагадаємо, нещодавно Ляшко пообіцяв принести до Верховної Ради 300 тисяч підписів, зібраних представниками «Радикальної партії» у всій країні, за розслідування корупції та офшорів представників влади.

Зібрати таку кількість підписів головний «радикал» країни не зміг і сьогодні Ляшко заявив, що приніс до сесійної зали коробки, в яких є лише 100 тисяч підписів. «Якщо ми не можемо вплинути на «Блок Панамських Патріотів», то люди, яким набридли брехня та корупція, без сумніву зможуть», – переконаний лідер «РПЛ».

Однак і тут Ляшко збрехав, стверджує нардеп Володимир Ар'єв. «Стільки підписів, що на мізинці зважую дві скрині. Продавці повітря», – написав він.

У коментарі під його постом колега Ар'єва з фракції «Народного фронту» Андрій Тетерук написав: «Фейкові коробки, як і вся їхня риторика».

«Професійні брехуни. Хоча ні, не дуже професійні. Професійні хоча б чистий папір поклали б», – відповів Ар'єв.

Станом на сьогодні «Слово і Діло» зафіксувало 165 обіцянок Олега Ляшка, які він дав за весь час політичної діяльності. Третину з них лідер «Радикальної партії» виконав. Ще майже половину – провалив.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО