Ляшко висунув умови для розблокування трибуни Ради

Читать на русском
Радикальна партія блокуватиме трибуну Верховної Ради доти, доки не будуть виконані деякі вимоги
Фото: facebook.com/s.v.rybalka

«Радикальна партія» блокуватиме трибуну Верховної Ради доти, доки не будуть виконані деякі вимоги «радикалів».

Про це заявив лідер «РПЛ» Олег Ляшко, повідомляє «Слово і Діло».

На думку політика, зараз найважливішою проблемою в країні є розслідування офшорних скандалів. Претензії до Президента та його оточення дійсно є, а відповідне розслідування внесло б деяку зрозумілість у ситуацію, яка склалася. Однак разом із ТСК щодо офшорів Ляшко вимагає також «знизити тарифи», встановити «гідні зарплати та пенсії», тим самим перетворивши добру справу на звичайний популізм.

«Радикальна партія» буде блокувати трибуну, поки влада не піде на наші вимоги... Поки влада не припинить грабіжницьку політику, робота парламенту все одно позбавлена сенсу», – резюмував головний «радикал» країни.

Послухавши все це, спікер парламенту Андрій Парубій закрив засідання. Причина – нібито недостатня кількість нардепів у залі.

Нагадаємо, вчора Олег Ляшко дав обіцянку, що з 10 травня «радикали» блокуватимуть трибуну ВР, якщо запропоновані ними законопроекти не поставлять на розгляд.

Станом на сьогодні рейтинг відповідальності лідера «РПЛ» становить 26%. Зі 162 обіцянок Ляшко виконав лише 42. Ще 69 своїх зобов'язань політик провалив.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: