Бойовики підсилюють позиції біля Стаханова – Тимчук

Народний депутат України, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук розповів про посилення проросійськими бойовиками своїх позицій.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, в район Моспиного перекинутий командний пункт бойовиків. Колону з 4-х КШМ на базі «КАМАЗів» та 2 одиниць «Уралів» супроводжували 2 одиниці БТР-80А. До Дебальцевого прибули 2 залізничні платформи із затентованими гусеничними машинами. За попередніми даними – інженерна техніка.

Тимчук також зазначив, що бойовики активно підсилюють свої підрозділи на двох ділянках – на північний схід від Стаханова (по Бахмутськой трасі дві доби поспіль йде перекидання тентованими вантажівками живої сили та боєприпасів в напрямку Жолобка та Донецького), а також на ділянці від Гольмівського до Нижнього Лозового (сюди перекидається техніка та боєприпаси, які розвантажуються в Дебальцевому), також зафіксовано прибуття в район н. п. Нижнє Лозове підрозділів ГРУ ГШ ЗС РФ.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики самопроголошених республік із різної зброї обстрілювали опорні пункти Збройних сил України на донецькому напрямку.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО