На Донбасі поранені 12 службовців ЗСУ – Міноборони

Читать на русском
За даними Міноборони, за минулу добу в зоні проведення АТО не загинув жоден український військовослужбовець.

Міністерство оборони України опублікувало дані про втрати українських військовослужбовців в зоні АТО, а також спростувало заяву нардепа Євгена Дейдея про нібито велику кількість загиблих українських військових.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Міноборони.

У відомстві повідомили, що, за перевіреною інформацією, за минулу добу в зоні АТО не загинув жоден український військовослужбовець. У той же час, в міністерстві додали, що 12 військових отримали поранення, і їм надають медичну допомогу.

Бойовики під Авдіївкою поранили дитинуВ ході обстрілу бойовиками міста Авдіївка і його околиць була поранена дитина, зараз його життю ніщо не загрожує.

Міноборони заявило, що інформація, опублікована народним депутатом Євгеном Дейдеем про нібито великі безповоротні втрати, не відповідає дійсності.

«Інформація, яку оприлюднив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook народний депутат України Євген Дейдей, щодо численних безповоротних втрат в лавах Збройних Сил України протягом цієї ночі, не відповідає дійсності!», - заявили у відомстві.

Прес-служба Міноборони попросила ЗМІ використовувати інформацію про ситуацію в зоні АТО від уповноважених джерел.

Нагадаємо, Євген Дейдей на своїй сторінці в Facebook написав, що за цю ніч в зоні АТО загинули 4 українських військових. Пізніше Дейдей відповів на спростування Міноборони його слів, і сказав, що відомство саме надає неправдиву інформацію про ситуацію на сході країни.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: