Найєм розповів про плани Луценко в ГПУ: будуть гучні звільнення

Нардеп від «БПП» Мустафа Найєм після прийому в Генпрокурора Юрія Луценка повідомив, що половина заступників генпрокурора невдовзі будуть звільнені.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на Українську правду.

«Наскільки я зрозумів, вже найближчим часом будуть звільнені троє, тобто половина, заступників. (Нагадаю, зараз їх шестеро, в тому числі, за посадою - керівник НАБУ Назар Холодницький)», - написав він на своєму Facebook.

При цьому, політик зауважив, що не задоволений прізвищами тих, хто залишиться.

«Мені здається, репутаційно вони будуть якорем для самого Юрія Віталійовича», - вважає Найєм. Водночас, за його словами, порадували прізвища двох майбутніх заступників.

«Один з них - відомий адвокат, другий - фахівець з хорошим міжнародним досвідом. Обидва не з системи. Прізвища Юрій Віталійович, думаю, повинен озвучити сам», - констатував він.

Крім того, Найєм розповів, що наразі з того, що стало відомо, але не в кабінеті Генпрокурора, а в коридорах - посада прокурора Владислава Куценка скорочена, сам прокурор взяв відпустку, і є всі підстави вважати, що назад він не повернеться.

Як відомо, раніше Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що залишить політику, якщо не зможе впровадити реформи в ГПУ.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО