Росія відновила доступ до сайту «Крим.Реалії»

Користувачам мережі Інтернет в Росії та окупованому нею Криму відновили доступ до сайту «Крим.Реалії» після того, як редакція видання виконала поставлені вимоги.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на «Крим.Реалії».

«Редакція «Крим.Реалії» виконала розпорядження про зняття одного з матеріалів, в зв'язку з чим доступ до сайту відновлено», – передає слова прес-секретаря Роскомнагляду Вадима Ампелонського «Крим.Реалії».

Проте представник окупаційної адміністрації Криму, «прокурор» Наталія Поклонська наполягає на тому, щоб доступ інтернет-користувачів до «Крим.Реалії» на території Росії та Криму був закритий.

Відзначимо, що інтернет-ресурс «Крим.Реалії» був заблокований на території РФ та окупованого Криму трохи менше двох діб.

Як повідомлялося раніше, Поклонська підтвердила блокування «Крим.Реалії» за рішенням Роскомнагляду й зазначила, що це сталося за клопотанням прокуратури анексованого Криму.

Нагадаємо, що 6 травня в селищі Молодіжне, що в Сімферопольському районі, озброєні російські силовики намагалися вивезти на автобусах кримських татар у невідомому напрямку.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО