Депутата Білого більше не цікавлять результати виборів у Святогорську

Народний депутат Олексій Білий із фракції «Опозиційного блоку» пообіцяв, що направить депутатські запити до правоохоронних органів щодо розслідування фактів фальсифікації виборів до міської ради Святогірська в грудні 2015 року.

«Влада та її сателіти в особі «Нашого краю» та мера Дзюби влаштували в Святогорську політичний терор щодо кандидатів від «Опозиційного блоку», – заявив Білий.

За словами депутата, чинний мер здобув перемогу неправомірно, вдаючись до політичного тиску, а також безпосередньо перешкоджаючи виборчому процесу.

Як висловився Білий, Олександр Дзюба, який виграв вибори, «влаштував безпрецедентний тиск на тих, хто має відмінну від мера та влади точку зору».

У зв'язку з декларованими порушеннями Олексій Білий 23 грудня 2015 року заявив, що направить відповідні депутатські запити до правоохоронних органів за фактами фальсифікації на місцевих виборах у місті Святогірськ Донецької області.

Проте станом на 25 квітня 2016 року народний депутат України Олексій Білий не направив жодного депутатського запиту із зазначеного питання.

Згідно з даними «Слова і Діла», в скарбничці Олексія Білого є 31 обіцянка, з яких він виконав лише дві. Відсоток ефективності депутата перебуває на рівні трохи більше статистичної похибки – 6%. З усіма обіцянками Олексія Білого можна ознайомитися на сторінці. Порівняти діяльність народних депутатів можна за посиланням.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО