«Опоблок» вирішив саботувати всі голосування в Раді

Читать на русском
Фракція Опозиційного блоку не підтримає жоден законопроект, який буде винесено на голосування у Верховній Раді 8-го скликання.
Вадим Рабінович

Парламентська фракція «Опозиційного блоку» не підтримає жоден законопроект, який буде винесено на голосування у Верховній Раді 8-го скликання.

Таку обіцянку сьогодні, 13 квітня, дав член фракції Вадим Рабінович, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Опозиційний блок» не голосує більше за жоден закон, поданий цим парламентом», – заявив Рабінович.

За його словами, фракція відновить участь у голосуваннях лише тоді, коли «будуть вирішені питання, що стосуються людей».

Вадим РабіновичНародний депутат України

Фракція «Опозиційного блоку» у Верховній Раді 8-го скликання налічує 43 народних депутати. Найбільш безвідповідальним нардепом фракції, за даними «Слова і Діла», є Сергій Матвієнков, який провалив 91% своїх обіцянок.

Рейтинг відповідальності Вадима Рабіновича – 12%. Із 34 обіцянок народний депутат виконав лише 4. Ще 7 своїх зобов'язань Рабинович провалив.

Дізнатися про те, як виконують обіцянки інші народні депутати, можна в розділі «Рейтинги».

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: