Коломойський пояснив, чому Кернес обрав «Відродження», а не «Опоблок»

Читать на русском
Геннадій Кернес більше не сприймав «Опозиційний блок», тому вирішив балотувався на виборах мера Харкова від «Відродження».
Ігор КоломойськийФото: «Лівий берег»

Геннадій Кернес більше не сприймав «Опозиційний блок», тому вирішив балотувався на виборах мера Харкова від «Відродження».

Про це в інтерв'ю «Лівому берегу» розповів український бізнесмен, колишній губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський, пише «Слово і Діло».

Він зазначив, що в «Партії регіонів» свого часу було ядро, орієнтоване на Януковича, Клюєва, Ахметова та Колеснікова, а також були так звані «військовополонені». Одним з таких «військовополонених», за словами Коломойського, був Кернес.

Кернес розпочав новий термін мерства з невиконаної обіцянкиМер Харкова Геннадій Кернес попри свої впевнені заяви щодо готовності до зими при першому ж снігопаді не впорався з силою природи.

«Вони були не з усім згодні, але у них був свій бізнес, свій інтерес. Але вони отримували свої преференції. Просто не чіпати, не нищити бізнес, було в той час вже величезною преференцією», – розповів олігарх.

Коломойський повідомив, що у нього з Кернесом відбулася розмова в Женеві, в ході якої співрозмовники констатували, що «відбувається зміна епох». «Він (Кернес) це зрозумів, а Добкін не зрозумів. Тому Добкін опинився в «Опозиційному блоці», а Кернес у «Відродженні», – пояснив бізнесмен.

«Ну, який у Кернеса був вибір? Або «Відродження», або «Опозиційний блок». Але він уже нутром не сприймав «Опоблок». А з «Відродженням» збігалися інтереси», – резюмував Коломойський.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: