Турчинов відповів на резонансну заяву Медведєва

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олександр Турчинов прокоментував вчорашню заяву прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва про відсутність в Україні держави.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу РНБО.

Турчинов заявив, що Україна – це країна, яка зупинила просування російської агресії на захід і своїм існуванням ставить хрест на відродженні та реванші радянської імперії зла.

«Хочу нагадати цим кремлівським неадекватним мрійникам, що в українців була держава зі столицею в Києві ще задовго до виникнення Московського улусу Золотої Орди. Україна буде існувати й після того, як злість, агресія та внутрішні протиріччя, які завжди притаманні тоталітарним режимам, розірвуть на шматки залишок радянської імперії, що носить назву Russia», – сказав Турчинов.

Нагадаємо, вчора прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв у відповідь на приведення главою Ростехнагляду Альошиним даних про порівняння травматизму на шахтах в Росії та Україні різко заявив, що дві країни в плані безпеки та промисловості порівнювати не варто.

«Що нам з Україною в цьому сенсі зіставлятися? Я просто про те, що там ні промисловості, ні держави не існує», – заявив Медведєв.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО