Минулого тижня Порошенко та Турчинов не виконали низку обіцянок

Читать на русском

З 25 по 31 березня «Слово і Діло» зафіксувало одну нову обіцянку Президента України Петра Порошенка. Ще три обіцянки Глава держави провалив і лише одну зміг виконати.

Зокрема, Порошенко так і не оприлюднив список прізвищ чиновників-корупціонерів, які мають бути покарані за злочинні дії, не зміг зберегти парламентську коаліцію ані в старому складі, ані в принципі як таку.

Петро ПорошенкоНародний депутат України

Ще одну обіцянку Президент виконав, підписавши указ про демобілізацію військовослужбовців 4-ї хвилі. Крім того, після завершення АТО на Донбасі Порошенко пообіцяв створити міжнародний донорський фонд. Ця обіцянка має статус «у процесі», тобто в подальшому може виявитися як виконаною, так і проваленою.

Не зміг дотримати слова й секретар РНБО Олександр Турчинов, який обіцяв, що рішення про проведення сьомої хвилі мобілізації буде прийнято до кінця березня. Станом на 1 квітня можливість оголошення чергової хвилі ще обговорюється.

Водночас обіцянка першого заступника глави АП Віталія Ковальчука про те, що при ОДА буде створено Центри допомоги учасникам АТО, отримала статус «виконано».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: