У будівлі концерну «Укроборонпром» відкрився офіс НАТО

Організація північноатлантичного договору відкрила представництво консультаційної підтримки в стінах будівлі державного концерну «Укроборонпром».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «Укроборонпрому».

«Ми поглиблюємо співпрацю наших підприємств з НАТО і впроваджуємо стандарти Альянсу в виробництві військової техніки. Робота відповідного представництва наших партнерів істотно прискорить ці процеси», – коментує подію заступник гендиректора з розвитку «Укроборонпрому» Артур Херувімов.

Відзначається, що серед пріоритетів на першому місці стоїть розробка дорожньої карти переходу української оборонної промисловості на стандарти НАТО і поглиблення партнерства з країнами-членами Альянсу.

НАТО зробить все можливе, щоб сприяти українській військовій промисловості. «При цьому співпраця розгорнуто не тільки з «Укроборонпромом», а й з усіма силовими структурами держави», – підкреслив старший радник з питань логістики та стандартизації Офісу зв'язку НАТО в Україні Мирослав Пелікан.

Нагадаємо, що в Росії серйозно стурбовані можливим вступом України і Грузії в НАТО.

Раніше, заступник генерального секретаря НАТО Олександр Вершбоу відкинув будь-які можливості піти на поступки Росії в питаннях України з метою спільної боротьби з тероризмом.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО