Бригинець пообіцяв не виходити з фракції «БПП»

Новоспечений депутат Верховної Ради від фракції «Блоку Петра Порошенка» Олександр Бригинець заявив, що в разі, якщо його позиція не збігатиметься з позицією фракції, він не буде з неї виходити, а одразу складе мандат.

Про це він заявив журналістам у вівторок, передає «Слово і Діло».

«Я вам обіцяю, що якщо в мене настане момент, і я зрозумію, що я не можу працювати у фракції, я буду не виходити з неї, я складу мандат», – сказав депутат.

За його словами, кожен нардеп обирає одну з трьох тактик роботи у фракціях: перша – підтримувати всі спущені «згори» рішення, друга – підривати єдність фракції. «І третій варіант, як на мене, – це не вийти з фракції, а скласти депутатський мандат», – додав Бригинець.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада прийняла присягу Олександра Бригинця та Дмитра Білоцерковця, які стали членами «БПП» замість позбавлених депутатства Фірсова й Томенка.

Наразі в досьє Олександра Бригинця 8 виконаних обіцянок з 11. За тим, як він виконає свою першу обіцянку в статусі депутата Верховної Ради VIII скликання, «Слово і Діло» неодмінно простежить. Дізнатися, як виконують обіцянки його теперішні колеги по парламенту, можна за посиланням.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО