Нардеп від «БПП» розповів, як Порошенко реагує на ініціативи Кононенка

Петро Порошенко часто не поділяє думку свого головного «комунікатора» з президентською фракцією «БПП» Ігоря Кононенком, який також є зв’язковим і з іншими політичними силами, представленими у Верховній Раді.

Про це в інтерв'ю «Лівому берегу» розповів народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» й права рука Кононенка Олександр Грановський, пише «Слово і Діло».

«Я б не хотів ставити тире між прізвищами Кононенка та Порошенка. Думаю, Президент, у більшості випадків, не поділяє думки Ігоря, що нормально та зрозуміло. По-іншому бути не може», – сказав нардеп.

За його словами, Порошенко сам приймає та аналізує всі рішення, й далеко не завжди прислухається до думки інших. «Напевно, в силу якихось історичних обставин, Ігор може частіше за інших з ним зустрічатися. Чи може він впливати на Президента? Точно ні. Це абсурд. Коли Ігоря звинувачують у корупції, Президент тут ні до чого», – переконаний Грановський.

Політик також прокоментував скандал навколо відставки міністра економіки Айвараса Абромавичуса, який назвав головною причиною свого демаршу тиск із боку Ігоря Кононенка.

Грановський заявив, що якби Абромавичус ще й підтвердив свої звинувачення залізними фактами й доказами, Кононенко, з великою ймовірностю, пішов би з Ради так само, як це зробив Микола Мартиненко.

«Якщо слідство дійде хоч до якихось висновків і зробить публічну заяву, з якої стане зрозуміло, що підґрунтя для таких дискусій дійсно є, Ігор, думаю, прийме рішення. Чи буде це відмова від мандата, я не знаю. Не думаю, що це коректно в цій ситуації. Зараз я жодних доказів, що підтверджують слова пана Абромавичуса, не бачу», - резюмував нардеп.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО