«Самопоміч» назвала умови, за яких проголосує за нового прем'єра

Фракція «Самопомочі» припускає проведення позачергового засідання Верховної Ради 24 березня та голосування за новий склад Кабінету міністрів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу партії.

За словами лідера «Самопомочі» Олега Березюка, фракція висуває три вимоги, за яких вони підтримають новий склад уряду та його очільника.

«Ми є в опозиції, яка вперше за новітню історію сформована не олігархічною системою. Але залишаючись в опозиції, «Самопоміч» готова проголосувати за якісного прем'єра», – заявив він.

Березюк зазначив, що партія вимагає нового закону про вибори до Верховної Ради на пропорційній основі з відкритими списками, а також зміни складу ЦВК. Крім того, нардеп не забув і про третю вимогу, а саме – про нового генерального прокурора України.

Нагадаємо, раніше лідер фракції «Блоку Петра Порошенка» Юрій Луценко заявив, що голосування за новий склад Кабміну відбудеться 24 березня.

Згідно моніторингу «Слова і Діла», Олег Березюк роздав всього 62 обіцянки. З них 23 є виконаними, ще 33 – перебувають у процесі виконання, а 6 – не виконані. Рейтинг відповідальності лідера «Самопомочі» складає 37%.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО