Зустріч Президента з фракціями: Яценюк готовий поступитися посадою прем'єра

Керівник фракції «Радикальної партії» Олег Ляшко заявив, що чинний прем'єр-міністр готовий піти у відставку, але за певних умов.

Про це він повідомив після зустрічі з Президентом України Петром Порошенком, повідомляє «Слово і Діло».

«Прем'єр Яценюк заявив, що якщо в парламенті є 226 голосів під нового прем'єра, під нову програму дій, він готовий поступитися посадою», – сказав Ляшко.

Він також зазначив, що його фракція готова до участі у формуванні складу Кабінету міністрів та нової коаліції. Своєю чергою, керівник фракції «Народного фронту» Максим Бурбак заявив, що дійсно прем'єр погодився піти, але за умови 226 голосів у парламенті, нового складу уряду та програми дій Кабміну на 2016 рік.

«Прем'єр на цій зустрічі сказав, що, будь ласка, покажіть 226 голосів за нову кандидатуру прем'єра, сформуйте команду, покажіть програму дій уряду на 2016 рік. І все ж таки ми готові почати консультації щодо нашої участі в майбутній коаліції», – зазначив він.

Нагадаємо, вчора, 14 березня, прес-секретар Президента України розповів про три варіанти розвитку подій, які зараз обговорюються для виходу з політичної кризи.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО