Стало відомо, скільки грошей виділять на ремонт доріг у 2016 році

На ремонт українських доріг державного та місцевого значення в поточному році буде виділено близько 20 мільярдів гривень.

Таку цифру озвучив міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

Він уточнив, що найближчим часом уряд узгодить кілька розпоряджень, які дозволять «вивести досить велику кількість техніки на дороги України».

«І почати використовувати безпрецедентно велику суму, яку цього року виділять на ремонт доріг України з бюджетів усіх рівнів. Попередньо ми очікуємо близько 20 млрд грн, які відправимо на дороги України державного та місцевого значення», – сказав міністр.

Кілька днів тому під час «10 хвилин з прем'єр-міністром» Арсеній Яценюк повідомив, що Кабмін уже склав перелік автомобільних доріг, які планує відремонтувати в 2016 році. Загальна протяжність доріг, які потребують ремонту, складе 1700 кілометрів. Однак тоді глава уряду назвав іншу суму – 14 млрд гривень замість заявлених Пивоварським 20 млрд гривень.

Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський дав 37 обіцянок. Рейтинг його відповідальності складає 43%. Глава Мінінфраструктури виконав 16 взятих на себе зобов'язань. Ще з трьома обіцянками він впоратися не зміг.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО