Гопко впевнена, що Рада ухвалить нову редакцію закону про е-декларації

Позафракційний народний депутат України Ганна Гопко заявила, що Верховна Рада знайде 226 голосів за ухвалення нової редакції закону про електронні декларації.

Про це вона розповіла в ефірі «5 каналу», повідомляє «Слово і Діло».

«Кожен народний депутат представляє інтереси людей, тому всі винні за ті зміни щодо електронного декларування і нарешті намагатися не перехитрити Європейський Союз. Бо, повірте, і представництво Європейської комісії, їхні експерти, вони вже вміють перекладати з української й читати, що ми вносимо, обдурити не вдасться, потрібно припинити ці спроби», – наголосила Гопко.

За її словами, лідери всіх фракцій мають провести жорстку розмову з нардепами та зазначити, що безвізовий режим «є політичним рішенням». Гопко також наголосила, що нікого в Україні не цікавить думка якогось бізнесмена з мандатом нардепа, який боїться, що завтра суспільство довідається, чим володіють його родичі.

«Я вважаю, що для такого важливого політичного рішення голоси знайдуться. Якщо голоси знайшлися в парламенті на закон про кворум в акціонерних товариствах, хоча чотири місяці пішло на боротьбу, адже він зачіпав інтереси Коломойського, голоси знайшлися за закон про ринок газу, який зачіпав інтереси Фірташа», – заявила політик.

Вона нагадала, що попри всі правки до цих антиолігархічних законів, вони все ж таки були ухвалені, тому й нова редакція закону про електронне декларування буде проголосована.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО