Азаров відчуває провину за події, що відбуваються в Україні

Микола Азаров, екс-прем'єр-міністр України, зізнався в тому, що відчуває почуття провини за ту ситуацію, яка склалася в Україні.

Про це Микола Азаров сказав в інтерв'ю «Новой газете», повідомляє «Слово і Діло».

«Так, винен! Але в чому? Я в голові не міг уявити, що станеться в Криму або на Донбасі. Янукович же не віддав наказ стріляти з танків, коли майданні радикали захопили Мін'юст. Така ж ситуація була і в Донбасі, коли «ополченці» захопили будівлю адміністрації», – коментує події Азаров.

За його словами, в таких ситуаціях потрібно сідати за стіл переговорів і домовлятися. «Ну, сідайте, домовляйтеся, навіщо воювати», – прокоментував ті події екс-прем'єр.

Азаров також запевнив, що не підписував жодних документів на предмет застосування спецзасобів проти активістів Євромайдана.

Нагадаємо, що 28 січня Європейський суд розпорядився скасувати дію санкцій ЄС (за 2014-2015 рр.) Щодо колишнього прем'єр-міністра Миколи Азарова і членів його уряду – Сергія Клюєва, Сергія Арбузова і Едуарда Ставицького.

У січні 2016 року Печерський районний суд столиці прийняв рішення про заморожування пенсійних рахунків колишніх президента і прем'єр-міністра Віктора Януковича і Миколи Азарова в державному банку.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО