Деканоїдзе прокоментувала рішення суду щодо скандального водія BMW

Глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе заявила, що рішення суду про звільнення скандального водія BMW Ростислава Храпачевского під особисте зобов'язання є несправедливим.

Про це вона написала в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

За словами Деканоїдзе, до останнього часу вона сподівалася на справедливе рішення суду, але в результаті все ж розчарувалася й заявила про безкарність водія.

«У мене до останнього залишалася маленька надія, що в справі про скажене BMW та його водія суд ухвалить справедливе рішення. Але виявилося, що поліцейський, який виконував свої обов'язки й намагався спинити незаконні дії людини в стані алкогольного та наркотичного сп'яніння, сидить за ґратами. А водій, готовий на божевільній швидкості збивати людей, відпущений судом під «особисте зобов'язання», – написала вона.

Деканоїдзе звернулася до громадян із закликом бути обережними на дорогах, оскільки там може опинитися черговий «безкарний п'яний водій». «Будьте обережні й дивіться по сторонах! Тепер все п'яні водії на оскаженілих машинах будуть впевнені у своїй безкарності. Адже завжди знайдеться суд, який відпустить їх», – зауважила глава Нацполіції.

Нагадаємо, сьогодні Голосіївський районний суд Києва обрав для водія BMW Ростислава Храпачевського запобіжний захід у вигляді звільнення під особисте зобов'язання.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО