«Свобода» блокує російські фури ще в одній області

До акції по блокаді російських фур приєдналися в Сумській області. Активісти місцевого осередку «Свободи» блокують вантажівкам з РФ проїзд трасою «Київ-Москва» в районі Батурина.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу партії «Свобода».

«Вранці 28 лютого 2016 року активісти Конотопської міської організації Всеукраїнського об'єднання «Свобода» разом з депутатами-«свободівцями» в Сумській обласній раді почали блокаду російських вантажівок і фур на трасі «Київ - Москва» в районі Батурина. «Свободівці» розгорнули блокпост на трасі і облаштували побут. Націоналісти розписують графік чергування і планують цілодобово організувати роботу блокпоста, щоб блокувати пересування російських вантажівок територією України», — повідомляє прес-служба партії.

Свою акцію «свободівці» аргументують тим, що український уряд, на їхню думку, зраджує інтересам країни, продовжуючи торгувати з країною-агресором.

«Слово і Діло» раніше повідомляло про те, що з сьогоднішнього дня члени Житомирського Всеукраїнського об'єднання «Свобода» почали мирну акцію по забороні транзиту російських фур українською територією.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО