Філатов розповів подробиці блокування Дніпропетровської міськради

Кілька десятків «тітушок» вломилися в будинок Дніпропетровської мерії і повністю заблокували один із поверхів.

Про це в коментарі каналу «112 Україна» розповів міський голова Дніпропетровська Борис Філатов, передає «Слово і Діло».

«Певні громадяни спортивної зовнішності, які представилися активістами, вломилися в будинок мерії, повністю заблокували поверх адміністрації, причому це відбулося в той момент, коли ми проводили нараду з електронного документообігу», – повідомив Філатов.

За його словами, це сталося через конфлікт двох конкуруючих між собою груп депутатів міськради, які до того ж подають до суду одна на одну.

«Це не активісти, це «тітушки». Вони вимагали, щоб ми всі залишили кабінет. Але в результаті все закінчилося тим, що їм самим довелося залишити будівлю. Їх зараз опитує міліція, 5 осіб забрали до райвідділу, йде документація, присутні всі силовики, й ситуацію вдалося стабілізувати», – розповів мер Дніпропетровська.

Нагадаємо, про блокування мера Дніпропетровська в робочому кабінеті його заступника раніше заявила експерт Держагентства з питань електронного урядування та колишній радник міністра економічного розвитку Яніка Мерило, яка перебувала в будівлі мерії разом із Філатовим. За її словами, «тітушки» вимагали відставки всіх заступників міського голови Дніпропетровська «на підставі постанови не зрозуміло якого суду».

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО