Депутати хочуть ще раз голосувати за відставку Кабміну

Народні депутати вважають, що їхні картки не спрацювали під час голосування й мають намір ініціювати повторне голосування за відставку уряду.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це депутати Луценко і Усов написали на своїх сторінках в Facebook.

«Я натиснув зелену кнопку «за» відставку уряду, потім виявилося, що у мене та у Олени Сотник із «Самопомочі» картки не спрацювали... До речі, завтра у Гройсмана буде непоганий шанс – привід переголосувати відставку, тому що реально є підстави технічного збою. Якщо незаконно Гройсман по 10 разів переголосовував закони, то чому цілком законно не спробувати переголосувати хоча б одного разу?», – написав Луценко.

«Система «Рада» взагалі не зафіксувала мій голос. Не просто помилково віднесла щось інше, а взагалі визначила, що я «не голосував». Хоча я був на своєму робочому місці й натискав зелену кнопку. При свідках. Завтра подам відповідну заяву», – своєю чергою повідомив Усов.

Нагадаємо, вчора Верховна Рада України не підтримала постанову №4080 про недовіру уряду прем'єр-міністра Арсенія Яценюка. За відповідне рішення проголосували лише 194 народних депутата.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО