Коаліція відмовилася сформувати новий уряд – Ляшко

Коаліція відмовилася від ідеї «Радикальної партії» щодо формування нової коаліційної угоди та нового уряду на її основі.

Про це заявив лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко, пише «Слово і Діло» з посиланням на його сторінку в Facebook.

«Фракції коаліції відмовилися враховувати пропозицію «Радикальної партії» щодо формування нової коаліційної угоди і, на її основі, нового професійного уряду... Замість обговорення програмних засад діяльності нової коаліції й уряду нам наполегливо пропонували перевести розмову до банального розподілу посад. Тому ми заявляємо про вихід з переговорного процесу в зв'язку з відмовою влади сформувати нову коаліцію та новий уряд, на чому ми наполягали», – заявив Ляшко.

Таким чином, «РПЛ» більше не бере участі в коаліційних переговорах. Іншими принциповими питаннями, на думку Ляшка, були відмова від особливого статусу Донбасу, мораторій на продаж сільгоспземель, непідвищення пенсійного віку, перезавантаження судової системи, відставка Шокіна та Гонтаревої.

Нагадаємо, раніше в «Радикальній партії» заявляли, що готові повернутися до коаліції, але лише на певних умовах, що лежать в економічній площині.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО