Попіарився й забув: Ляшко передумав цікавитись, у кого Міноборони купує техніку

Народний депутат Олег Ляшко не виконав обіцянку щодо направлення до Міноборони депутатського запиту про закупівлю оборонної продукції.

Відповідне зобов'язання Ляшко взяв на себе ще в серпні 2015 року, поскаржившись, що відомство зовсім не купує «оборонку» в українського «Південмашу», пише «Слово і Діло».

«Олег Ляшко пообіцяв невідкладно підготувати депутатський запит, щоб з'ясувати, у кого ж держава купує оборонну та іншу високотехнологічну машинобудівну продукцію, якщо з тих 90 млрд грн, які були закладені в Держбюджеті-2015 на національну безпеку та оборону, не знаходяться кошти для замовлень у «Південмашу», – повідомили 12 серпня у прес-службі політика.

Однак «Слово і Діло», перевіривши наприкінці року депутатські запити Олега Ляшка, не знайшло серед них жодного запиту до Міністерства оборони, що стосувався б державних закупівель відомства.

Нагадаємо, як повідомили в Міністерстві оборони раніше, протягом 2015 року завдяки електронній системі державних закупівель оборонне відомство змогло зекономити близько 200 млн грн.

Сам же Олег Ляшко має у своєму пасиві 58 невиконаних обіцянок зі 142. У рейтингу відповідальності членів українського парламенту депутат посідає 73 місце.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО