Питання відставки Яценюка немає на порядку денному

У спільний заяві Президента України Петра Порошенка, голови Верховної Ради Володимира Гройсмана та прем'єр-міністра Арсенія Яценюка зазначається, що відставка прем'єра не на часі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Президента.

«Нині як ніколи необхідні єдність, взаємна підтримка та спільна подальша робота Президента, Верховної Ради та уряду. Питання про зміну прем’єр-міністра не перебуває на порядку денному», – йдеться в заяві.

Як повідомляється в спільний заяві, політикам потрібно вгамувати свої пристрасті та показати політичну культуру, а також поставити інтереси України понад усе.

Крім того, в спільний заяві Президента, прем'єра та голови парламенту зазначаються першочергові завдання на найближчі тижні. Так, серед них – посилення боєздатності Збройних сил України, ухвалення проектів Держбюджету-2016 та Податкового кодексу.

«Підтримка кроків уряду та Національного банку з економічної стабілізації та оздоровлення фінансово-банківського сектору; завершення процедури внесення поправок до Конституції України щодо децентралізації; внесення змін до Конституції України в частині судової реформи», – також зазначається у заяві.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО