Бурбак розповів про що «Народний фронт» спілкувався з Президентом

Голова фракції «Народного фронту» Максим Бурбак заявив, що на зустрічі з Президентом України Петром Порошенком вони обговорювали нагальні проблеми і питання співпраці фракцій коаліції.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу.

«Ми обговорили питання, які нам потрібно приймати на наступ пленарному тижні - це і податкова реформа, і бюджет наступного року, і реформа судочинства. Ми вийшли на конструктив. Було погоджено, що нам потрібно поліпшити координацію і співпрацю всіх чотирьох фракцій коаліції», - заявив Бурбак.

За його словами, на зустрічі також обговорювалась запровадження спільних засідань фракцій для прийняття рішень щодо спірних законопроектів для їх подальшого позитивного голосування в Раді.

«Щоб в зал коаліція виходила з більшістю голосів і щоб підтримувати всі реформи, які впроваджують і уряд, і Президент», - наголосив Бурбак.

Крім того, голова фракції «НФ» заявив, що вони розуміють усю відповідальність за країну, яка лежить на фракції. Він також зауважив, що будь-які питання повинні бути вирішені в площині діалогу.

«Ніхто нікому ультиматумів не виставляє і не має права на це. І тому такі зустрічі будуть введенні на постійній основі», - додав політик.

Нагадаємо, вчора 11 грудня народний депутат України Антон Геращенко написав у Facebook, що фракція «Народного фронту» проведе зустріч із Президентом України Петром Порошенком.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО