На виборах мера Чернігова перемагає кандидат від «БПП»

У Чернігові завершені всі підрахунки голосів і оброблені всі бюлетені. В даний момент приймаються підсумкові протоколи Деснянської районної комісії.

Про це повідомляють на «Міському сайті Чернігова», передає «Слово і Діло».

За словами голови Деснянської районної виборчої комісії Дмитра Шумара, вночі було підраховано 100% протоколів дільничних виборчих комісій.

«Технічні помилки були, але це скоріше результат фізичної напруги людей, тому що підрахунок голосів необхідно здійснити в максимально короткий термін. Проте всі ці помилки в цілому не вплинули на результат виборів», – повідомив Дмитро Шумар.

За його словами, істотних порушень не було й за весь день не надходило жодної заяви про порушення та жодної скарги.

Поки що офіційних даних у Чернігівській міській комісії немає. Але неофіційно вже пишуть, що перемога за бізнесменом Владиславом Атрошенком. Наприклад, результати по Новозаводському району – 56% за Атрошенка та 44% – за чинного мера Олександра Соколова. Приблизно такі ж дані й по Деснянському району.

Головний редактор ОДТРК «Сівер-центр» Андрій Ясний написав на своїй сторінці, що їм надали інформацію з протоколів.

«За результатами обробки даних з усіх 125 дільниць Чернігова, перемогу в другому турі місцевих виборів здобув Владислав Атрошенко, за якого проголосували майже 53 200 виборців. Олександру Соколову віддали голоси близько 44 500 чернігівців», – повідомив Ясний.

Нагадаємо, напередодні місцевих виборів у Чернігові Олександр Соколов вирішив у рази збільшити матеріальну допомогу чернігівцям. За інформацією ЗМІ, жителі Чернігова вишикувалися в чергу перед відділом звернень громадян та соціальних питань Чернігівської міськради заради отримання грошової винагороди. Для цього чернігівці повинні були написати заяву та подати відповідні документи на отримання матеріальної допомоги.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО