У Ростові-на-Дону ув'язнені захопили співробітників СІЗО: подробиці

Читать на русском
У Ростові-на-Дону ув'язнені захопили в заручники двох співробітників в’язниці, до будівлі прямує ОМОН.
fakty.com.ua

У Ростові-на-Дону ув'язнені захопили в заручники двох співробітників в’язниці, до будівлі прямує ОМОН.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У неділю, 16 червня, стало відомо. що шестеро обвинувачених, які перебували у слідчому ізоляторі, вибили шибки у своїй камері і проникли в чергову частину. Після цього вони взяли в заручники двох співробітників СІЗО – начальника оперативного управління підполковника Олександр Б. і молодшого інспектора чергової служби.

РИА Новости пишуть, що ув'язнені проходять за «терористичними» статтями. В мережі згодом опублікували відео, де заявили, що є членами ІДІЛ.

Російські ЗМІ також повідомляють, що нібито троє із ув'язнених раніше планували підірвати будівлю Верховного суду Карачаєво-Черкеської Республіки рф. Злочинці нібито придбали всі компоненти для бомби, вогнепальну зброю, автомат та два пістолети, але довести задумане до кінця не змогли. Їх засудили до 18 років суворого режиму.

Зазначають, що ув'язненні вимагають машину, зброю та можливість виїхати з ізолятора. Тоді вони готові відпустити заручників. Наразі тривають переговори.

«Весь особовий склад МВС і Росгвардії піднято по тривозі. Співробітників озброюють та відправляють до СІЗО на вулиці Максима Горького. Туди ж направлено велику кількість машин швидкої допомоги. Дорогу в ізоляторі перекрито», – додають у дописі.

Раніше також повідомляли, що у місті Міллерово Ростовської області рф вибухнула легкова машина. Попередньо, в автомобілі знаходився начальник штабу однієї з військових частин рф.

Також у квітні цього року у Москві підірвали автомобіль колишнього співробітника СБУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: