Генштаб показав навчання ЗСУ з канадськими інструкторами у Британії – фото

Читать на русском
Навчання бійців ЗСУ з канадськими інструкторами відбувається у рамках багатонаціональної операції ІНТЕРФЛЕКС.
Генштаб ЗСУ

Канадські інструктори навчальної місії ЮНІФАЄР на території Великої Британії продовжують навчати українських військовослужбовців вогневій підготовці

Про це повідомив Генштаб ЗСУ у понеділок, 10 червня, та показав фото тренувань.

Відправлення сухопутних військ в Україну: позиція союзниківПозиція союзників України щодо відправлення військ – на інфографіці. Категорично проти цього понад десять країн.

Повідомляється, що навчання бійців ЗСУ з канадськими інструкторами відбувається у рамках багатонаціональної операції ІНТЕРФЛЕКС.

«Ми стоїмо пліч-о-пліч з нашими союзниками на підтримку України. Мужність воїнів Збройних Cил України підживлює наше бажання допомогати їм захистити свою країну та народ від російських загарбників. Сміливість, рішучість, стійкість, винахідливість. Це деякі з багатьох рис, які наші українські партнери демонструють щодня під час підготовки. З нашою допомогою та допомогою наших союзників вони переможуть», – розповіли про навчання у Генштабі.

Нагадаємо, президент Франції Еммануель Макрон має намір створити коаліцію країн для відправки інструкторів до України. Минулого тижня у Білому домі відповіли, чи планують відправляти в Україну військових інструкторів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: