У ЦАХАЛ заявили про вбивство ХАМАСом ще чотирьох ізраїльських заручників

Читать на русском
За даними військових, чоловіків утримували разом у Газі. Бойовики могли їх убити в Хан-Юнісі кілька місяців тому.
Ілюстративне фотоЦензор.нет

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) оголосила про загибель чотирьох заручників, які ще 7 жовтня були викрадені бойовиками ХАМАСу та вивезені до Сектору Гази.

Про це повідомляє видання Haaretz.

Напад ХАМАС на Ізраїль: що відомо про найбільшу за 50 років атакуРух ХАМАС атакував Ізраїль 7 жовтня. Що зараз відомо про перші дні нової війни – на інфографіці.

Згідно з інформацією ЦАХАЛ, факт загибелі чотирьох заручників - Хаїма Пері, Йорама Мецгера, Амірама Купера і Надава Поплвелла - встановлено на основі даних розвідки. Їхні тіла наразі утримує ХАМАС.

При цьому, троє з них були зняті на відео, яке ХАМАС оприлюднив у грудні. За даними військових, чоловіків утримували разом у Газі. Бойовики могли їх убити в Хан-Юнісі кілька місяців тому.

Як зазначається, Ізраїль наразі перевіряє, чи не загинули вони від вогню своїх військових під час обстрілів Гази.

Варто зазначити, що загальна кількість ізраїльських заручників, смерть яких підтверджено, становить 43 особи.

Нагадаємо, 17 травня військові Армії Ізраїлю під час нічної операції в Рафаху виявили тіло 22-річної німкені Шані Лук. Її вбили бойовики ХАМАС 7 жовтня. Разом з її тілом було знайдено тіла ще двох людей.

Як відомо, прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ЦАХАЛ припинить вогонь у Газі лише після повернення викрадених терористами ізраїльтян.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: