Цифрова зброя, що викриває злочинців: ГУР запустило перший у світі портал «Війна і санкції»

Читать на русском
Головне управління розвідки Міністерства оборони України запустило перший у світі портал Війна і санкції, де зібрана вся інформація про спонсорів та співучасників російської агресії.
war-sanctions.gur.gov.ua

Головне управління розвідки Міністерства оборони України запустило перший у світі портал «Війна і санкції», де зібрана вся інформація про спонсорів та співучасників російської агресії.

Про це повідомляє пресслужба ГУР.

Розвідники стверджують, що портал є цифровою зброєю, яка викриває злочини, які росія та її союзники намагалися приховати.

У суботу, 1 червня, на порталі було оприлюднено дані сотень людей, що причетні до депортації українських дітей. Перелік буде регулярно доповнюватися. Крім того, на порталі оприлюднена інформація про близько 3 тисяч іноземних компонентів, ідентифікованих у зброї рф, Ірану та Північної Кореї.

«Невдовзі на порталі будуть оприлюднені й інші цікаві дані: кораблі та літаки, які перевозять зброю, крадену українську продукцію та причетні до обходу санкцій, дорогоцінні колекції мистецтва підсанкційних російських олігархів, іноземне технологічне обладнання, на якому агресор виробляє зброю, та багато іншого», – додали розвідники.

Нагадаємо, на початку травня розвідники ідентифікували та опублікували імена російських пілотів, які обстрілюють територію України «Кинджалами».

Також нещодавно ідентифікували ще трьох воєнних злочинців росії. Мова йде про офіцерів окупаційної армії, які катували та вбили цивільного українця.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: