Розвідники та поліцейські ідентифікували трьох ворожих офіцерів, які катували українця

Читать на русском
Правоохоронці ідентифікували ще трьох воєнних злочинців росії. Мова йде про офіцерів окупаційної армії, які катували та вбили цивільного українця.
risu.ua

Правоохоронці ідентифікували ще трьох воєнних злочинців росії. Мова йде про офіцерів окупаційної армії, які катували та вбили цивільного українця.

Про це повідомляє у Telegram-каналі Головне управління розвідки України.

Спецтрибунал для путіна: чи вийде засудити президента росії та росіян за воєнні злочиниІснує міжнародний механізм, який вже був успішно застосований у світовій історії – коли потрібно було позбавити влади та притягнути до суду військового злочинця, президента Югославії

Відомо, що вбивство сталось ще у березні 2022 року на території одного із населених пунктів Снігурівського району Миколаївської області. Загиблий виявився 53-річний цивільний чоловік. Перед убивством російські військові жорстоко катували його.

«Факт убивства і катувань цивільного виявили слідчі Нацполіції України, які натрапили на відповідний аудіозапис перехоплення розмови російських військовослужбовців», – зазначають у дописі.

Під час співпраці ГУР та Національної поліції було встановлено особи злочинців – трьох офіцерів Збройних сил росії, які на момент злочину перебували на території Снігурівського району. Їм оголошено відповідні підозри.

Раніше повідомляли, що у північній частині Вовчанська, де тривають активні бойові дії, російські військові блокують евакуацію мирних жителів, беруть їх у полон. Відомо також про перші розстріли.

Зокрема, 14 травня повідомили, що у громаді російський військовослужбовець застрелив цивільного чоловіка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: