Удар по аеродрому окупованого Луганська: опублікували супутникові знімки

Читать на русском

У мережі з’явилися супутникові знімки, на яких видно наслідки атаки по аеродрому російських загарбників у тимчасово окупованому Луганську, що відбулася в ніч на 28 травня.
фото з місцевих Telegram-каналів

У мережі опублікували супутникові знімки з наслідками атаки по об'єкту в тимчасово окупованому Луганську, на якому, зокрема, був розташований радіолокаційний комплекс «Небо-М» російських загарбників.

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

«Супутниковий знімок за 28 травня демонструє сліди великої пожежі, відео якої місцеві телеграм-канали публікували напередодні. Місце пожежі розташоване на північ від злітно-посадкової смуги», - йдеться у повідомленні.

При цьому на кадрі від 10 травня на цій локації демонструються частини радіолокаційного комплексу «Небо-М», що призначений для виявлення аеродинамічних і балістичних об'єктів на середніх і великих висотах.

Представники окупаційної «влади» Луганська розповідали про займання внаслідок удару «в районі інфраструктурних об'єктів колишнього вищого військового авіаційного училища штурманів».

Нагадаємо, у поннеділок ввечері, 27 травня, в тимчасово окупованому Луганську пролунала серія потужних вибухів. Є приліт по місцю базування військ країни-агресора та військовому аеродрому.

Також в окупованому Луганську вранці 20 травня пролунали вибухи. Є інформація, що удар було завдано по території колишньої Академії внутрішніх справ, де з 2014 року базуються російські військові.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: