Президента Чехії госпіталізовано після аварії на мотоциклі

Читать на русском
Президент Чехії Петр Павел потрапив в аварію на мотоциклі на закритій трасі. Його травми несерйозні, але він під наглядом лікарів.
novinky.cz

Президент Чехії Петр Павел отримав травму під час їзди на мотоциклі у четвер увечері. Травми несерйозні, але деякий час йому доведеться провести у Центральному військовому шпиталі.

Про це повідомили у його канцелярії.

Як пише місцеве видання Novinek із посиланням на поліцію, аварія сталася не на дорозі, а на закритій спортивній трасі. Її обставини невідомі.

Прессекретар Центрального військового госпіталю підтвердив, що там було надано допомогу президенту країни, який отримав травму на мотоциклі. Він залишається під наглядом лікарів.

Петр Павел, нагадує видання, відомий своєю пристрастю до мотоциклів. Але у серпні минулого року ЗМІ помітили його на дорозі без шолома. Президент визнав порушення правил дорожнього руху та вибачився за це. Крім того, він заявив, що як штраф пожертвує гроші на допомогу мотоциклістам, які травмувалися з чужої вини.

Нагадаємо, у лікарні після замаху залишається прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо. Він переніс уже дві операції і, за останніми даними, його стан стабільний та покращується.

Одужання Фіцо займе щонайменше кілька тижнів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: