Росіяни завдали ударів по трьох районах Донеччини, є загиблі та поранені

Читать на русском
Окупаційна армія росії у п'ятницю накрила вогнем одразу три райони Донецької області – Бахмутський, Краматорський та Покровський.
Фото: t.me/Donetsk_obl_prokuratura

Окупаційна армія росії у п'ятницю, 24 травня, накрила вогнем відразу три райони Донецької області – Бахмутський, Краматорський та Покровський.

Про наслідки атак загарбників розповіла пресслужба обласної прокуратури у Telegram.

Так, сьогодні ворог вдарив із РСЗВ та ствольної артилерії по місту Сіверськ. Жертвами атаки стали двоє чоловіків віком 63 та 71 роки.

Під обстрілом було й село Зелене – окупанти скинули на населений пункт керовану авіабомбу. Внаслідок удару загинув 40-річний переселенець, його тіло знайшли під завалами знищеного будинку.

«Серед поранених від артилерійських обстрілів – двоє мешканців села Новожеланне та міста Красногорівки: 38-річну жінку і чоловіка 41 року доставлено до медичних закладів з осколковими пораненнями», – зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, вранці 23 травня росіяни вдарили по Харкову, там було пряме влучання у друкарню «Фактор Друк». Прямо на робочому місці загинуло 7 людей. За останніми даними, поранення отримала 21 особа.

Також повідомлялося, що ворог дроном атакував авто з поліцейськими під час евакуації цивільних із Вовчанська. На той момент усередині машини перебували двоє правоохоронців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: