У росії заарештували заступника начальника Генерального штабу

Читать на русском
У росії за хабар заарештували заступника начальника Генштабу збройних сил Вадима Шамаріна.
Фото: росЗМІ

У росії заарештували начальника Головного управління зв'язку збройних сил генерал-лейтенанта Вадима Шамаріна, який також є заступником начальника Генерального штабу ЗС Валерія Герасимова.

Про це повідомляють «Комерсант», «Інтерфакс» та інші російські ЗМІ.

Кого з військових керівників росії відсторонили через провали на війні проти УкраїниНа інфографіці – хто із російського військового керівництва був відсторонений за провали на війні проти України. Днями Сергія Шойгу було звільнено з посади міністра оборони рф.

За словами їхніх джерел у правоохоронних органах, Шамарін став фігурантом кримінального провадження про можливі махінації. У рамках цієї справи у нього пройшов обшук, за результатами якого його доставили на допит до Головного військового слідчого управління Слідчого комітету.

Є інформація, що Шамаріна підозрюють у отриманні хабаря в особливо великому розмірі. Він заарештований.

До речі, попередника Шамаріна на посаді заступника начальника Генштабу Халіла Арсланова у 2020 році було заарештовано у справі про шахрайство та отримання хабаря.

Нагадаємо, в росії раніше було затримано та заарештовано заступника міністра оборони Тимура Іванова та начальника головного управління кадрів Міноборони генерал-лейтенанта Юрія Кузнєцова. Їх звинувачують у отриманні хабарів в особливо великому розмірі.

Крім того, днями у справі про шахрайство заарештували колишнього командувача 58-ї армії Південного військового округу Івана Попова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: