Пункт рекрутингу до ЗСУ з'явився на львівському вокзалі

Читать на русском
На Львівському залізничному вокзалі відкрився інформаційний пункт рекрутингу української армії.
Фото Міноборони

На вокзалі у Львові відкрився інформаційний пункт рекрутингу української армії. Співробітники УЗ надаватиму базову інформацію про систему рекрутингу та адреси центрів набору.

Про це повідомило Міністерство оборони України.

Умєров розповів, які професії мають великий попит у рекрутингових центрах ЗСУУ рекрутингових центрах ЗСУ попитом користуються професії, які більше наближені до цивільного життя.

Інформаційний пункт працюватиме з 8 ранку до 21:00 7 днів на тиждень.

Як зазначив начальник Львівського залізничного вокзалу Роман Сенишин, Львів – головний транспортний хаб країни, де «сходяться шляхи понад 11 000 людей щодня».

В пункті не роздаватимуть повістки, а лише консультуватимуть громадян.

«Аналогічний інформаційний пункт рекрутингу вже два тижні працює на Центральному залізничному вокзалі Києва. За цей період його послугами користувалися сотні людей», – зазначили у Міноборони.

«У Львівському центрі рекрутингу української армії за понад 3 місяці роботи вже було понад 1300 відвідувачів, у роботі документів на оформлення майже 400 осіб, 30 громадян уже на різних стадіях залучено до служби у ЗСУ. Потік охочих щодня збільшується», – розповів рекрутер Центру рекрутингу української армії Галина Піскорська.

Нагадаємо, Центри рекрутингу ЗСУ вже працюють у Києві, Харкові, Дніпрі, у Львові, в Ужгороді та Мукачеві. Всього – понад 20 центрів та пунктів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: