НАБУ і САП повідомили про підозру ексдиректору філії Держрезерву

Читать на русском
Антикорупційні органи правопорядку викрили трьох осіб на розтрати коштів державного підприємства, яке є філією Держрезерву.
фото: chortkiv.city

Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомили про підозру колишньому директору державного підприємства «Чортківський комбінат хлібопродуктів» Державного агентства резерву України та ще двом особам у розтраті 8,3 млн грн.

Про це повідомляють прес-служби органів.

За інформацією «Слово і діло», йдеться про екскерівника підприємства Петра Стефаняка, начальника дільниці Чортківського комбінату Володимир Шумада і очільника фермерського господарства «Масарівські липки» Богдана Липку.

«9 травня 2024 року за процесуального керівництва прокурора САП детективи НАБУ повідомили про підозру колишньому директору ДП «Чортківський комбінат хлібопродуктів» Державного агентства резерву України, начальнику дільниці ДП «ЧКХ» та голові фермерського господарства, причетним до розтрати коштів державного підприємства», – інформує САП.

Як повідомили в НАБУ, у жовтні 2018 року директор хлібокомбінату за пособництва начальника дільниці та голови фермерського господарства організував підроблення накладних про постачання держпідприємству 2400 тонн зерна кукурудзи. На підставі цього комбінат сплатив частину вартості продукції, яку так і не отримав. Сума збитків – 8,3 млн грн.

Нагадаємо, до НАБУ і САП передали цю справу про заволодіння коштами ДП «Чортківський комбінат хлібопродуктів» Держрезерву. Раніше до антикорупційних органів передали справу заступника мера Чернігова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: