Удар по приватному сектору Харкова: кількість постраждалих збільшилась, серед них є дитина

Читать на русском
Російські окупанти в ніч на неділю, 5 травня, вдарили по Харкову. Внаслідок атаки шестеро людей отримали поранення, серед них є дитина.
facebook.com/MNS.GOV.UA

Російські окупанти в ніч на неділю, 5 травня, вдарили по Харкову. Внаслідок атаки шестеро людей отримали поранення, серед них є дитина.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій у Facebook.

Вночі росіяни вдарили дронами по приватному сектору Харкова. Від вибуху пошкоджені житлові будинки та інші надвірні забудови.

«Уночі ворог цинічно вдарив БПЛА по приватному сектору міста Харкова. Від вибуху постраждали житлові будинки та інші надвірні забудови. За двома адресами сталися пожежі. Горіли господарчі споруди, гараж та легковий автомобіль на загальній площі близько 200 кв.м», – йдеться у дописі.

У Харківській обласній прокуратурі додали, що внаслідок атаки постраждали шість людей, серед них троє жінок, двоє чоловіків та 8-річна дівчинка.

Нагадаємо, у ніч проти неділі, 5 травня, російські окупанти здійснили чергову повітряну атаку на Україну, застосувавши 24 ударних безпілотники «Shahed». 23 ворожі дрони були знищені силами протиповітряної оборони України.

Зокрема, війська рф атакували Харків. Також обстріляли Дніпро та Дніпропетровську область. Через падіння уламків збитих безпілотників виникли пожежі, зафіксовані руйнування інфраструктури.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: