Зросла кількість постраждалих внаслідок ракетного удару по Харкову

Читать на русском
Внаслідок удару по цивільному підприємству в Індустріальному районі Харкова постраждали шість людей.
t.me/synegubov

У Харкові внаслідок сьогоднішнього ракетного удару рф станом на вечір відомо вже про шістьох постраждалих.

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомляє у Telegram.

«На цю хвилину внаслідок удару по цивільному підприємству в Індустріальному районі Харкова постраждали шість людей», - повідомив Синєгубов.

Згідно зі словами керівника області, наразі серед постраждалих: четверо жінок 39, 36, 21 та 18 років, а також двоє 21-річних чоловіків.

«Постраждалі мають вибухові поранення. Усі - працівники підприємства. Поруч із підприємством є загорання приватного домоволодіння, виникла пожежа надвірних споруд», - пояснив він.

Окрім цього, сьогодні близько 15.30 окупанти вдарили по селу Слобожанське Харківського району, є жертва.

«Внаслідок обстрілу горів будинок та господарчі споруди. Загинув 49-річний цивільний чоловік, який знаходився на вулиці поруч з будинком», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, російські окупанти у суботу, 4 травня, знову обстріляли Харків. Ракетний удар прийшовся по цивільній інфраструктурі. Внаслідок «прильоту» виникла сильна пожежа на виробничому підприємстві Індустріального району.

Також у Харкові через нічну атаку і падіння уламків дронів почалися три масштабні пожежі в різних частинах міста. Одну із них ще не загасили. Рятувальники не могли бути на місці загоряння увесь час через загрозу повторних ударів.

Як відомо, постраждали чотири особи, з них одна дитина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: