Євлаш прокоментував ймовірність ракетного удару рф в ніч на Великдень

Читать на русском
Загроза ракетних ударів на Великдень. У Повітряних силах просять українців бути обережними, адже від рф  можна очікувати всього.
скріншот з відео

У Повітряних силах не виключають ймовірність атаки росіян Україною у Великодню ніч. Але Сили оборони готові до можливого обстрілу.

Про це повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону у четвер, 2 травня.

Великдень у Києві: як посилять заходи безпеки і чи буде комендантська годинаУ Києві на Великдень не скасовуватимуть комендантську годину. Храми, собори та територію Києво-Печерської Лаври патрулюватимуть правоохоронці.

«Ми не можемо виключати те, що підлий і підступний ворог може зіпсувати людям свято і прямо у Великодню ніч завдати ракетних ударів», – сказав Євлаш.

При цьому він зазначив, що Повітряні сили України готові до відбиття нападу армії рф. У той же час українцям все ж таки потрібно виявити пильність і не ігнорувати повітряну тривогу, незважаючи на свято.

«Людям потрібно бути уважними у будь-який час, незважаючи на те, це Великдень чи просто звичайний якийсь середньостатистичний день», – додав речник.

Нагадаємо, всі православні відзначатимуть Великдень вже цієї неділі – 5 травня.

У Центрі протидії дезінформації РНБО України попередили про можливі провокації ворога під час Великодніх свят, оскільки є ймовірність ракетного обстрілу.

У ДСНС закликали українців дізнатися про найближче місце укриття, перш ніж іти до церкви.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: