У рф заявили про збиття майже 20 дронів, безпілотники впали біля нафтобази у Калузькій області

Читать на русском
В ніч на неділю, 28 квітня, російська ППО нібито збила 17 українських дронів. Зокрема, безпілотники впали біля нафтобази у Калузькій області.
biz.censor.net

В ніч на неділю, 28 квітня, російська ППО нібито збила 17 українських дронів. Зокрема, безпілотники впали біля нафтобази у Калузькій області.

Про це повідомляє Міноборони російської федерації.

Лише військові цілі: які об'єкти російського ОПК атакували дрониЯкі підприємства російського оборонно-промислового комплексу атакували дрони під час війни – на інфографіці.

Оборонне відомство росії, заявило, що вночі ППО збила 17 українських дронів. За їхніми словами у Брянській області було знищено дев'ять безпілотників, у Курській та Калузькій по три та два у Бєлгородській.

Тоді як губернатор Калузькій області рф Владислав Шапша також повідомив, що регіон намагалися атакувати дрони. Він стверджує, нібито біля нафтобази у місті Людинове впали три безпілотники.

«Постраждалих та руйнувань немає. Проводяться перевірочні заходи», – додав він.

Також у ніч проти неділі, 28 квітня, у Джанкої та у Джанкойському районі окупованого Криму пролунав потужний вибух.

До слова, в арсеналі ЗСУ з'явився новий тип далекобійних ударних безпілотників, основою якого став спортивний літак. Один з екземплярів цього БПЛА нещодавно знайшли у росії на відстані близько 1000 км від України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: