Окупанти продовжують наступати в районі Очеретиного, ЗСУ ввели додатковий резерв

Читать на русском
Російські війська продовжують наступати в районі Очеретиного в Донецькій області. ЗСУ ввели додаткові сили та засоби з резерву для стримування ворога.
Генштаб ЗСУ

Російські війська продовжують наступати в районі Очеретиного в Донецькій області. ЗСУ ввели додаткові сили та засоби з резерву для стримування ворога.

Про це повідомив речник ОСУВ «Хортиця» Назар Волошин в етері телемарафону.

За його словами частина території в районі Очеретиного, у якій перебуває противник, знаходиться під вогневим контролем ЗСУ.

Новий наступ російської армії: що відомо про терміни та цілі окупантівРосійська армія готує новий наступ наприкінці весни – початку літа. Що про це відомо – на інфографіці.

«Вживаються всі заходи, щоб вибити ворога звідти, тривають важкі бої. Ситуація контролюється підрозділами Сил оборони. Щоб розвинути цей тактичний успіх в районі Очеретиного для подальшого прориву нашої оборони, ворог задіяв на цьому напрямку чотири бригади ЗС рф», – наголосив Волошин.

Українські військові намагаються стабілізувати обстановку на Авдіївському напрямку та повернути контроль над Очеретиним. З цією метою ввели додаткові сили та засоби з резерву.

Нагадаємо, станом на ранок суботи, 27 квітня, дві третини сіл Очеретиного та Соловйового на Донеччині перебували під контролем Сил оборони України.

Напередодні, 26 квітня, повідомляли, що найскладніша ситуація спостерігається на Новопавлівському, Часовоярівському та Авдіївському напрямках фронту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: