Чи відкриють пляжний сезон у Києві цього літа: у КМДА дали відповідь

Читать на русском
Киянам та гостям міста радять утриматися від відвідування пляжів та зон відпочинку, щоб уникнути масового скупчення людей.
фото facebook.com/kiev.dpss.gov.ua

У Києві цього року також не планують відкривати пляжний сезон, як і минулого. Мешканцям столиці рекомендують утриматися від відвідування пляжів із міркувань безпеки.

Про це повідомила пресслужба Київської міської державної адміністрації у вівторок, 23 квітня.

У Києві на вихідних випала рекордна кількість опадівУ неділю, 21 квітня, у столиці метеорологами було зафіксовано рекордну кількість опадів – 25,8 мм.

Відповідне рішення ухвалила Постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА.

«Містянам радять утриматися від відвідування пляжів і зон відпочинку, щоб уникнути масового скупчення людей. Оскільки це ускладнить доступ до укриттів і сховищ під час повітряної тривоги», – йдеться у повідомленні.

У той же час, фахівці виконуватимуть сезонні роботи, необхідні для підтримання порядку та санітарних норм на пляжах та зонах відпочинку, додали у КМДА.

Нагадаємо, в 2023 році в Києві влада також заявила, що не відкриватиме пляжний сезон, враховуючи вимоги безпеки. В Одесі відкрили лише деякі пляжі.

Раніше було названо київські пляжі, на яких людям не рекомендують купатися. Причина – незадовільні санітарні показники води.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: