На Херсонщині росіяни обстріляли лікарню та дитсадок, серед поранених дитина

Читать на русском
Окупанти обстріляли Нововоронцовку, Антонівку та Херсон. Під ворожим вогнем та авіаударами також опинилися Козаче, Берислав та Новоберислав.
архівне фотоХерсонська ОВА

Війська рф за минулу добу обстріляли п'ять населених пунктів Херсонської області та сам обласний центр. Поранено трьох осіб, у тому числі дитину.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін 22 квітня у Telegram.

Замах на голову Херсонської ОВА: стали відомі подробиці затримання агента росіянСБУ затримала ворожого агента, який готував замах на керівництво Херсонської облдержадміністрації.

_«Минулої доби противник обстрілював Нововоронцовку, Антонівку та місто Херсон. Під ворожим вогнем та авіаударами також опинилися Козацьке, Берислав і Новоберислав», - зазначив він.

За словами Прокудіна, російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено 3 багатоповерхівки та 3 приватні будинки.

Також були зафіксовані влучання в медичний заклад, навчальний заклад, дитячий садок, приватні автомобілі та газогін. Виток газу перекрито, пожежі та загроз немає.

«Через російську агресію 3 людини дістали поранення, з них – одна дитина», – додав він.

Нагадаємо, 21 квітня росіяни вдарили з артилерії по Херсонщині, серед постраждалих були поліцейські. Того ж дня окупанти вдарили по житлових кварталах Херсона, а також атакували агропідприємство та газопровід у Херсонській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: