З'явилося відео затримання підозрюваних у розстрілі поліцейських на Вінниччині

Читать на русском
Розстріл співробітників поліції у Вінницькій області. Опубліковано оперативне відео затримання нападаючих.
фото Нацполіція

Нацполіція показала відео затримання чоловіків, яких підозрюють у нападі на поліцейських у Вінницькій області. Копи також знайшли машину нападників.

Відео було оприлюднено в Telegram та Facebook.

Силовики нагадали, що внаслідок складної та успішної поліцейської операції нападники були затримані. Вони ховалися у занедбаній будівлі на території Одеської області та мали намір виїхати за кордон України.

Поліцейські також розшукали автомобіль нападників. В автомобілі знайшли та вилучили закривавлений одяг, взуття фігурантів, документи та інші речові докази.

Нагадаємо, на Вінниччині в ніч на суботу, 20 квітня, під час перевірки документів у комендантську годину двоє чоловіків розстріляли поліцейських – один загинув на місці, другий співробітник поліції перебуває у лікарні.

Спершу правоохоронці знайшли автомобіль чоловіків. У транспорті були боєприпаси, які відносяться до військового майна. А у неділю, 21 квітня, поліція затримала і самих підозрюваних. Ними виявилися батько та син. Якщо суд визнає їх винними, то їм загрожує довічне ув'язнення.

При цьому самі затримані називають мотивом нападу на поліцейських те, що вони перевозили бойові гранати. Однак цю версію ще перевірять експерти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: